HOT avond Het Nationale Theater over DOPE

Met enige regelmaat organiseert Het Nationale Theater (HNT) HOT-avonden. Tijdens een HOT-avond gebeurt er van alles. Het is de gewaagdste avond die het HNT maakt In iedere HOT-avond staat een thema centraal dat ook in een van hun voorstellingen aan bod komt, het heeft iets met kunst en op zijn minst één gesprek, het duurt altijd 100 minuten, kost een tientje en is één keer in de drie maanden.

Op 20 januari a.s. organiseert Het Nationale Toneel een HOT-avond met drugs als thema. Zoals alle HOT-avonden is ook deze avond gelinkt aan één van de HNT producties. DOPE is de derde van vier voorstellingen die Sadettin Kirmiziyüz/Trouble Man samen met Het Nationale Theater maakt over de grote stad. Sadettin vindt het belangrijk dat mensen een vrije keuze hebben, dat ze genieten van hun levens, maar toch begrijpt hij niet hoe het kan dat wij zo veel kilo’s boter op het hoofd hebben wanneer het gaat over drugs: de consumptie en productie daarvan lopen in ons kikkerlandje de spuigaten uit.

Omdat ze met de HOT-avonden inspelen op de actualiteit, wordt het programma ongeveer één maand van tevoren bekend gemaakt.

Laat je verrassen en koop je kaarten alvast voor Drugs is HOT!

Meer informatie kun je hier vinden.

Meer nieuws

Annuleringen ivm COVID-19

Lief publiek, in het kader van de maatregelen om het COVID-19 virus in te dammen kunnen we jullie helaas t/m 6 april niet verwelkomen bij onze voorstelling DOPE. Bezoekers ontvangen…

lees verder ▸