‘Lawrence’ op de radio!

Als een ware ‘zomergast’ liet Sadettin tijdens het radio 1 programma Nooit Meer Slapen fragmenten horen die hem inspireren. Van Star Wars tot D’Angelo! Alles komt voorbij. Ook vertelt hij uitgebreid over de voorstelling ‘Lawrence of Arabia’, het toevoegen van perspectieven en de figuur Lawrence of Arabia. De uitzending is hier te beluisteren.

Eerder was Marjolijn van Heemstra bij radio 1 De Nieuws BV te gast om te praten over ‘Lawrence of Arabia’. In het programma spreken ze over de drijfveer achter de voorstelling en de problematiek in het Midden Oosten maar ook over trivia die de voorstelling niet gehaald hebben. Zo noemde Peter O’Toole, die in de film Lawrence speelt, Omar Sharif ‘Freddie’ want niemand heet ‘Omar Sharif’ zo zei O’Toole. Het fragment is hier te bekijken én te beluisteren.

Lawrence of Arabia is een coproductie van Trouble Man & St. Marjolijn van Heemstra. De voorstelling speelt t/m 2 december door het hele land. Naar de agenda.

Meer nieuws

Nederland is DOPE

In aanloop van de nieuwe voorstelling DOPE ging Het Nationale Theater in hun magazine in gesprek met Pieter Tops. Pieter Tops is hoogleraar bestuurskunde en lector aan de politieacademie en…

lees verder ▸