Mooie publieksreacties

Metropolis #1 is op tournee. In Den Haag vroeg Het Nationale Theater het publiek om te reageren op de voorstelling. Dat leverde mooie complimenten op!

Ik vond het een goeie dynamische voorstelling, goeie acteurs, speelse opzet door gebruik eenvoudig decor en combinatie met muziek!

Intelligent gespeelde voorstelling over een uiterst belangrijk maatschappelijk onderwerp. Dialogen met vaart en vuur die de kern van de materie raakten en ieders rol in dit complexe geheel van school, milieu en diversiteit van achtergrond begrijpelijk en navoelbaar maakten. Prachtig, functioneel decor en leuke vondsten qua aankleding, belichting en geluid. Zien al uit naar Metropolis II. Onze welgemeende complimenten voor deze geslaagde voorstelling.”

Een voorstelling die zeker door schoolbestuurders moet worden gezien.

Een prachtstuk: geweldig! Heel goed spel, complex onderwerp. Goed zo: dank voor de lef om dit ingewikkelde thema in een toneelstuk te gieten.

Wij vonden de voorstelling geweldig!! Het stuk snijd een huidig cultuurmaatschapplijk probleem aan en zet aan tot denken. En het was prachtig uitgevoerd. Onze complimenten!

Wij vonden het een intrigerend theaterstuk. Herkenbaar thema met al die verschillende belangen/interpretaties. Zijn nieuwsgierig naar de andere voorstellingen van dit vierluik.

super voorstelling. snel. actueel. puntje van mijn stoel.

“Grandioze voorstelling, helemaal TOP. van meet af aan was ik gespannen, werd ik geboeid, geraakt door de acteurs. Hoe actueel, wat een sprekende tekst, wat een prachtig, functioneel decor, wat een mooie muzikale begeleiding. Geweldige kostuums die razendsnel werden verwisseld. Hulde en dank aan allen op en achter het toneel.

Metropolis #1 is nog t/m 21 april 2018 te zien!

 

Meer nieuws

Registraties online

Nu we niet mogen spelen, zijn we continu op zoek naar manieren om ons werk met je te delen. De afgelopen weken deden we dat in de vorm van het…

lees verder ▸

Podcast De Correspondent

Voor de podcast De binnenbühne ging Marjolijn van Heemstra op virtueel huisbezoek bij Sadettin. Hij speelt een monoloog uit DOPE en vertelt hoe het met hem gaat en hoe hij de…

lees verder ▸

Annuleringen ivm COVID-19

Lief publiek, in het kader van de maatregelen om het COVID-19 virus in te dammen kunnen we jullie helaas tot 1 juni 2020 niet verwelkomen bij onze voorstelling DOPE. Bezoekers…

lees verder ▸