Mooie publieksreacties

Metropolis #1 is op tournee. In Den Haag vroeg Het Nationale Theater het publiek om te reageren op de voorstelling. Dat leverde mooie complimenten op!

Ik vond het een goeie dynamische voorstelling, goeie acteurs, speelse opzet door gebruik eenvoudig decor en combinatie met muziek!

Intelligent gespeelde voorstelling over een uiterst belangrijk maatschappelijk onderwerp. Dialogen met vaart en vuur die de kern van de materie raakten en ieders rol in dit complexe geheel van school, milieu en diversiteit van achtergrond begrijpelijk en navoelbaar maakten. Prachtig, functioneel decor en leuke vondsten qua aankleding, belichting en geluid. Zien al uit naar Metropolis II. Onze welgemeende complimenten voor deze geslaagde voorstelling.”

Een voorstelling die zeker door schoolbestuurders moet worden gezien.

Een prachtstuk: geweldig! Heel goed spel, complex onderwerp. Goed zo: dank voor de lef om dit ingewikkelde thema in een toneelstuk te gieten.

Wij vonden de voorstelling geweldig!! Het stuk snijd een huidig cultuurmaatschapplijk probleem aan en zet aan tot denken. En het was prachtig uitgevoerd. Onze complimenten!

Wij vonden het een intrigerend theaterstuk. Herkenbaar thema met al die verschillende belangen/interpretaties. Zijn nieuwsgierig naar de andere voorstellingen van dit vierluik.

super voorstelling. snel. actueel. puntje van mijn stoel.

“Grandioze voorstelling, helemaal TOP. van meet af aan was ik gespannen, werd ik geboeid, geraakt door de acteurs. Hoe actueel, wat een sprekende tekst, wat een prachtig, functioneel decor, wat een mooie muzikale begeleiding. Geweldige kostuums die razendsnel werden verwisseld. Hulde en dank aan allen op en achter het toneel.

Metropolis #1 is nog t/m 21 april 2018 te zien!

 

Meer nieuws

Nieuwe trailer online

‘De knettergekke wereld achter het raam’ is nu in het theater te zien. Ben je nieuwsgierig? Bekijk dan nu de trailer!

 

lees verder ▸

De knettergekke wereld achter het raam

Samen met De Toneelmakerij maakt theatermaker Sadettin Kirmiziyüz ‘De knettergekke wereld achter het raam’, een kleurrijke voorstelling vol humor en naïviteit voor iedereen van 8 jaar en ouder. Over kleine…

lees verder ▸