Pip Lucas over Lawrence of Arabia

Sadettin speelt in de nieuwe voorstelling Lawrence of Arabia met drie jonge acteurs die we graag aan je voorstellen. Pip is 22 jaar en doet de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunst academie, haar favoriete film is Paradies Liebe van Ulrich Seidl.

Als stage heb je een rol in de theater remake van een van de meest iconische films aller tijden. Hoe voelt dat?

Spannend natuurlijk!

Heb je een favoriete scene in de film? Zo ja, welke en waarom?

De scene bij de waterput. Die heb ik vaak opnieuw bekeken omdat we die scène ook gebruiken in de voorstelling. Het is een hele trage scène maar zit zo goed in elkaar dat het keer op keer spannend blijft.

Gaan we daar iets van terugzien in de voorstelling?

Daar ga je zeker iets van terug zien!

Welke rol(len) speel jij in de voorstelling?

Ik speel T. E. Lawrence

Welke droomrol hoop je ooit te gaan spelen (naast deze rol natuurlijk!)?

Wat een moeilijke vraag! Marquise de Merteuil in Dangerous liaisons, een agent in een slechte politie serie. Wat mij betreft kan het alle kanten op!

Lawrence of Arabia is een coproductie van Trouble Man & St. Marjolijn van Heemstra. De voorstelling speelt van 4 oktober t/m 2 december door het hele land. Naar de agenda.

Meer nieuws

Registraties online

Nu we niet mogen spelen, zijn we continu op zoek naar manieren om ons werk met je te delen. De afgelopen weken deden we dat in de vorm van het…

lees verder ▸

Podcast De Correspondent

Voor de podcast De binnenbühne ging Marjolijn van Heemstra op virtueel huisbezoek bij Sadettin. Hij speelt een monoloog uit DOPE en vertelt hoe het met hem gaat en hoe hij de…

lees verder ▸