Corona Update

Vanaf woensdag 14 oktober gelden nieuwe coronamaatregelen. Premier Rutte en minister De Jonge maakten bekend dat de maximale groepsgrootte in openbare ruimtes wordt teruggebracht naar 30 personen en er geen ontheffingen meer zijn. Hierdoor zijn de laatste voorstellingen van Citizen K in 2020 helaas geannuleerd. Wij zijn in overleg met de theaters om de speeldata te verplaatsen naar de tweede helft van de tournee in voorjaar 2021. De betreffende theaters nemen hierover contact op met de kaartkopers. Citizen K is terug vanaf april 2021. De tournee komt binnenkort online.

 

Meer nieuws

Sadettin in De Makers Podcast

Dide Vonk sprak uitgebreid met Sadettin in De Makers Podcast. Dé podcast voor makers, artiesten en liefhebbers over leven & ondernemen in kunst en cultuur. De aflevering met Sadettin staat…

lees verder ▸

Minister van OC&W bij Citizen K

Na het mooie nieuws op Prinsjesdag kwam de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven in het DeLaMar theater naar Citizen K. kijken.

Wat een eer!

Net als…

lees verder ▸

Citizen K op Oerol

Hoera, Citizen K staat eind oktober op Oerol! Van 23 – 25 oktober barst het theater -en kunstfestival in aangepaste vorm los op Terschelling.

De organisatie schrijft op hun site…

lees verder ▸