Nieuw campagnebeeld van SOGOshow

Het nieuwe campagnebeeld voor de voorstelling DOPE is ontworpen door het Haagse SOGOshow. Wij zijn zo blij met het beeld dat we ze hier graag in het zonnetje zetten.

SOGOshow is een duo bestaande uit Sophia den Breems en Gordon Meuleman.

Als fotograaf heeft Gordon Den Haag, als stad met haar vele gezichten, goed leren kennen door middel van zijn straatfotografie. Dit werk heeft hem meerdere nationale en internationale publicaties en exposities bezorgd en hiervoor is hij ook opgenomen in het Olympus Visionaries programma. Daarnaast past hij ook zijn stijl commercieel toe als fotograaf voor oa Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, Olympus, Theaterfestival De Parade, Di-rect, De Kraaien en meer. Zo werd zijn vrije werk opgepikt en doorgevoerd als steunpilaar van de huisstijl binnen Het Nationale Theater en zijn zijn foto’s te zien als permanente expositie in de Koninklijke Schouwburg. In recente jaren heeft Gordon gezocht naar manieren om zijn fotografie de conventionele barrières te doen doorbreken. Zo heeft hij manieren gevonden om als zijn eigen printer te functioneren en daarmee zijn fotografie kan vertalen naar bijvoorbeeld muurschilderingen.

Sophia heeft na afronding van haar studie grafisch ontwerpen aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag zich op eigenwijze manier ontwikkeld tot zelfstandig illustrator en kunstenaar.
Zoekend naar de grenzen tussen grafisch ontwerp, illustratie, beeldende kunst en de balans tussen die drie, heeft Sophia in de loop der jaren haar eigen beeldtaal ontwikkeld. In een enkel beeld kan Sophia sterke emoties overdragen, maar zo ook creëert zij in haar soms overvolle en chaotisch ogende beelden een perfect balans, waardoor er altijd een duidelijk en helder verhaal in te lezen is. Naast een verscheidenheid aan illustratiewerk voor meerdere publicaties en instanties, zoals TivoliVredenburg, De Correspondent, Volkskrant en de Quest, is Sophia ook bekend van haar muurschilderingen in en rondom het centrum van Den Haag.

Als duo zoeken zij naar verschillende manieren om hun werk samen te laten smelten, zodat er iets groters ontstaat dan de individuele ingrediënten. Doordat zij samen bezitten over veel verschillende disciplines zijn ze goed in te zetten voor omvangrijke projecten waar concept en beeld samenkomt. Kijk hier voor meer werk van SOGOshow.

Meer nieuws

Citizen K is terug!

We mogen weer! Vanaf 28 augustus is Citizen K opnieuw in de theaters te zien. Bekijk nu de nieuwe trailer.

Volkskrant ★★★★★ “Sadettin Kirmiziyüz laat met een overdonderende voorstelling zien…

lees verder ▸