The Family in Utrecht

Sadettin werkt t/m 5 juni 2017 in regie van Casper Vandeputte en samen met Sanne den Hartogh, Isabelle Houdtzagers, Hannah van Lunteren en diverse gastacteurs aan The Family van Theater Utrecht. Een meeslepende, hilarische en ontroerende voorstelling in vier afleveringen over een onalledaagse familie die elkaar lief heeft, elkaar soms haat maar bovenal voor het leven verbonden is.

Het verhaal
The Family schetst een liefdevol en soms onthutsend portret van de hechte relatie tussen de broers Doc (Sadettin Kırmızıyüz) en Kil (Sanne den Hartogh), hun stomme zusje Gina (Isabelle Houdtzagers) en de nieuwe vriendin van Doc, Branka (Hannah van Lunteren) die samenleven in een afbraakpand. De familieleden haten elkaar en hebben elkaar lief, ze schelden, vechten en verleiden, maar bovenal zijn ze met elkaar verbonden. Door een zelfverkozen lot. Of misschien uit noodzaak om elke volgende dag weer door te komen. Op de vlucht voor de rauwe werkelijkheid brengt de nood aan geld en de komst van steeds nieuwe binnendringers het fragiele evenwicht tussen de vier aan het wankelen. Hun zoektocht naar een leven op eigen voorwaarden wordt steeds beklemmender en mondt uit in een onverwacht schokkende apotheose.

‘Knalhard theater over een stel aso’s levert een lekkere voorstelling op’ – de Volkskrant ★★★★
‘The Family heeft zijn draai gevonden’ – Theaterkrant ★★★★
‘Aflevering twee van The Family wederom sterk’ – de Volkskrant ★★★★
‘Explosief en swingend toneel over outcasts’ (aflevering 1) – NRC Handelsblad en NRC Next ★★★★

Meer weten? Bezoek de website van Theater Utrecht.

Meer nieuws

Sadettin over Citizen K.

Ricci Scheldwacht voelde Sadettin Kirmiziyüz aan de tand over Citizen K. De voorstelling gaat zaterdag 6 april in première in Theater aan het Spui in Den Haag.

Citizen K is een…

lees verder ▸

Research deel 2 begint

De gemeenteraadsverkiezingen zijn achter de rug, het formeren van verschillende colleges gaat beginnen. Zo ook de research voor Metropolis #2: Politiek. Een jaar lang volgt Sadettin de jonge, idealistische partijen die…

lees verder ▸