Fonds Podiumkunsten honoreert plannen Sadettin K

Vandaag kregen we van het Fonds Podiumkunsten en het Amsterdams Fonds voor de Kunst het goede nieuws dat onze plannen voor de komende vier jaar zijn gehonoreerd. We kunnen ons daarmee de komende vier jaar volledig richten op het maken van nieuwe voorstellingen, en daar zien we enorm naar uit.

Wat echter overheerst is de schok die de afwijzing van de plannen van veel van onze collega’s teweeg brengt. Instellingen waar mensen jarenlang hun ziel en zaligheid aan hebben gegeven verkeren in grote onzekerheid, nieuwe initiatieven zijn veroordeeld tot weer vier jaar de harde strijd die het produceren op projectbasis is.

Daarmee is de toekenning van beide fondsen voor ons vooral een grote verantwoordelijkheid, om het beste uit onszelf te halen en aan jullie te tonen. We roepen de Amsterdamse en landelijke politiek op om, zeker in deze onzekere tijden, meer geld vrij te maken zodat meer van onze collega’s de gelegenheid krijgen om in continuïteit te werken.

Meer nieuws

Citizen K is terug!

We mogen weer! Vanaf 28 augustus is Citizen K opnieuw in de theaters te zien. Bekijk nu de nieuwe trailer.

Volkskrant ★★★★★ “Sadettin Kirmiziyüz laat met een overdonderende voorstelling zien…

lees verder ▸

Registraties online

Nu we niet mogen spelen, zijn we continu op zoek naar manieren om ons werk met je te delen. De afgelopen weken deden we dat in de vorm van het…

lees verder ▸