Registraties online

Nu we niet mogen spelen, zijn we continu op zoek naar manieren om ons werk met je te delen. De afgelopen weken deden we dat in de vorm van het online zetten van onze voorstellingen. Elke vrijdag kwam er een andere voorstelling op deze pagina te staan. Terwijl de registraties draaiden, doneerden jullie gul. Waarvoor dank! Dat is een grote steun in de rug, zowel financieel als moreel!

En toen was daar ineens die persconferentie waarin de deur op een kier ging om toch dit seizoen nog voor jullie te mogen spelen: vanaf 1 juni mogen er dertig mensen in het theater. Vanaf 1 juli zouden dat er honderd kunnen zijn. Dat zijn kleine stapjes, maar die stappen zetten we maar al te graag. We gaan DOPE in juni en eventueel ook in juli toch nog een paar keer spelen. Houd deze website in de gaten voor de laatste info.

Tot die tijd kun je via Theaterflix kijken naar onze klassieker Somedaymyprincewill.com

Help ons onze mensen goed te betalen tijdens de corona-crisis

Het Corona-virus treft de cultuursector hard, maar de mensen zonder vast contract het hardst. Trouble Man wil een goede opdrachtgever zijn en de dreun van het coronavirus niet bij onze freelancers laten landen, maar dat kost veel geld. Elke hulp daarbij is superwelkom!

Meer nieuws

Citizen K is terug!

We mogen weer! Vanaf 28 augustus is Citizen K opnieuw in de theaters te zien. Bekijk nu de nieuwe trailer.

Volkskrant ★★★★★ “Sadettin Kirmiziyüz laat met een overdonderende voorstelling zien…

lees verder ▸